Hvordan det virker

og hvad Logopony handler om

Logopony er en ny type kunstig intelligens-drevet logo maker, der bringer logo generation til et andet niveau. Vores tilgang til AI og maskinlæring er anderledes end at smide alle slags kombinationer af skrifttyper og ikoner godt eller dårligt for at se, hvad der holder fast, vi anvender noget kaldet "kurateret tilfældighed"

Vi har samarbejdet med prisvindende designere og dekonstrueret tusinder af verdens største logoer for at oprette vores egen database over mest anvendte aktiver som: layout, farver, ikoner, skrifttyper og deres kombinationer. Vi har samlet et system, der konstruerer logoer baseret på design bedst- praksis og hvad der fungerer.

Vores app evaluerer snesevis af datapunkter for at forstå, hvilke tilpassede kombinationer der fungerer bedre sammen for hver branche specifikt, så vi kontinuerligt kan forbedre derfra.

1. Angiv nogle detaljer

Indtast dine logooplysninger, så systemet ved, hvor du skal starte og præsentere dig de personlige variationer

Inputparametre
Rigtige logoer fra appen!

2. Opret logoideer

Gennemse ubegrænsede logovarianter

3. Gem dine favoritter

Vi har lavet en meget praktisk lightbox til dig at administrere logoer

Let at bruge lightbox
Editor interface

4. Omfavn redaktøren

Brug editoren til manuelt at finjustere hver lille detalje i dit logo, flytte dele rundt, ændre farver, skrifttyper, containere osv.

5. Download øjeblikkeligt filer

Logoer er skåret i forskellige størrelser til enhver lejlighed, sort / hvid / inverterede farver, aktivering af sociale medier, vandmærker og mere

Web-og udskrivningsfiler

Klar til at lave dit eget perfekte logo?

START SKABER