Om os

hvem vi er, og hvad vi gør

vi mener, at dagens branding og logo-design skal være lettere, hurtigere og dyre for mindre virksomhedsejere, freelancere og enkeltpersoner. Vi var i dine sko og ved, hvordan det er at bruge tusinder af €€€ på at få et noget godt / middelmådigt logo i bedste fald eller spilde adskillige dage med at sende anmodninger om revision af logoet, mens du i stedet skulle have arbejdet med din kernevirksomhed.


Som det normalt sker, når vi står overfor det samme problem selv og ser andre mennesker gøre det for igen, fik os til at tænke på en løsning til lettere og hurtigere automatisering af designprocesser. Ved at bruge avancerede teknologier inden for maskinlæring og kunstig intelligens, have et strålende solidt udviklingshold og samarbejde med talentfulde prisvindende designere kunne vi endelig stille Logopony AI Logo Maker til rådighed for verden.


Selvom det ikke er begrænset med at lave logosthis er bare en begyndelse, er den samme måde som et logo bare et udgangspunkt for enhver ny virksomhed. Vi arbejder søvnløst med vores appdag for at tilføje flere værktøjer til oprettelse af væsentlige grafiske aktiver, f.eks .: visitkortdesign, sociale medieindlæg / covers / billeder, PR-sæt, annoncebannere, salgsfremmende flyers, butikbannere osv. Fremstilling af disse designs kunne og bør automatiseres, så enhver ikke-teknisk person kan få en smuk branding-pakke gjort hurtigt og fokusere på deres kernevirksomhed.


Hvis du har brug for mere information eller har spørgsmål eller forespørgsler om partnerskaber, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på support@logopony.com